Pages


Kehruukurssilla

29. helmikuuta 2012

Osallistuin Lumoavassa Langassa Tuulian pitämälle värttinäkehruukurssille. Vähän jännitti etukäteen, että miten homma onnistuu. Yllättävän helposti kuidut sai muutettua yhdessä pysyväksi ohueksi pötköksi, mutta langasta ollaan vielä kaukana. Itselläni tahtoo värttinä lähtä koko ajan pyörimään väärään suuntaan eli vastapäivään, ja sitten ei tietenkään tule kunnollista kierrettä. Kivaa kuitenkin oli, ja treenailuja pitää jatkaa kotona. Kuvassa kurssilla kehrätty nyttonen suomenlammasta, ja illalla piti vielä vähän harjoitella ja värttinällä   on villaa, jossa oli hieman silkkiä seassa.


Tuulialla oli mukana kuituja, ja ostin 100 grammaa BFL:ää, jotta pääsen jatkamaan harjoituksia. Saa nyt nähdä raskiiko tuota ihanuutta edes käyttää.


Samalla reissulla ostin vielä 4 kerää Dropsin Fabelia jemmaan, kun se nyt kerta on alennuksessa. Olen nyt neulonut tuosta Fabelista yhdet sormikkaat, yhdet miesten sukat ja aloittanut sukkia, ja olen kyllä tykästynyt lankaan. Mitään superihkuahan se ei ole, mutta ainakin noilla KnitPron puisilla puikoilla sitä on todella mukava neuloa, ja siinä on paljon kivoja värejä.Huomenna lähdenkin vähän lomailemaan Helsinkiin ystäväni luokse. Huomasin vasta jonkin aikaa lentolippujen ostamisen jälkeen, että siellä olisi nyt viikonloppuna Kädentaitomessut Wanhassa Satamassa. Tekisi kyllä mieli vähän mennä, mutta se saattaisi koitua hieman kohtalokkaaksi reissuksi.

Leave a Comment

  1. Mäkin olisin halunnut tuonne kurssille, mut reaktionopeus ei riittänyt:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeasti kyllä paikat menivät, onneksi taitaa olla toinen kurssi tulossa vielä keväämmällä:)

      Poista