Pages


Hankintoja

10. tammikuuta 2012

Mitähän sitä tästä nyt sanoisi... On näköjään taas tullut vähän osteltua... Ennen joulua vielä tuli hamstrattua Dropsin Alpacaa 10 kerää Kärkkäiseltä, kun ihan sattumalta siellä siskon kanssa kävimme. Ihan täyttä varmuutta noiden lankojen kohtalosta ei vielä ole, mutta ehkä ne Dahliaksi päätyvät.


Eilen kävin hakemassa Lumoavasta Langasta edellisen postauksen sukissa käytettyä kainuunharmassukkalankaa yhden vyyhdin lisää. Oma hansikas/lapastilanne on jotenkin ajautunut aivan rappiolle, ja käytän tällä hetkellä topparatsastushanskoja, koska muita hanskoja ei löydy mistään. Ovat tosi kivan näköiset esimerkiksi villakangastakin kanssa. Jospa noista saisin vaikka lapaset tehtyä. Ostin myös kerän lisää punaista Fabelia, kun aloittamistani Knottyista jäi muutama sormi tekemättä, kun lanka loppui kesken.

Tänään sitten vielä kävin kaverini kanssa Menitassa, joka siis aukaisi ovensa tänään täällä Oulussa. Sieltä ostin sitten  vielä Manoksen Lace-lankaa, ensimmäiset Manoksen lankani ikinä. 70% babyalpakkaa, 25% silkkiä ja 5% kashmiria eli aika ihkulankaa. Olisin voinut ehkä elää ilmankin, varsinkin kun lace-vahvuiset langat eivät tällä hetkellä oikein houkuta. Väri oli kuitenkin tosi kiva, ja 14 euroa vyyhti, jonka noista loppujen lopuksi maksoin (pienen alennuksen ja ilmeisesti myyjän sähläyksen takia), sai nuo sitten ostamaan. Niin, ja noihin lappuihin on käsin kirjoitettu, kuka tuon langan on värjännyt, ja sattui olemaan samanniminen kuin minä, joten se viimeisteli ostopäätöksen. Normaalihinta on vissiin hieman korkeampi. Noita Manoksen lankoja siellä ei oltu vielä laitettu kunnolla esille, eikä hinnoiteltu, mutta bongattiin ne sieltä jostain välitilasta:)


Kotiin tullessa odotteli sitten vielä etsystä viime vuoden puolella tehty pussukkatilaus. Tilasin tuollaisen sukkaprojektille tai muulle pienelle yhden kerän projektille tarkoitetun pussin, sekä vyyhdinpuiden suojapussin. Suojapussi on tehty samasta kankaasta kuin aiemmin tilaamani projektipussukka, en vaan onnistunut ottamaan siitä yhtään tarkkaa kuvaa...


Nyt pitää ehkä sitten keskittyä neulomaan jo olemassa olevista langoista. Tarkoitus ei ollut aloittaa mitään langanosto-lakkoa, mutta tuli tässä tehtyä vähän isompi hankinta, jota nyt sitten odotellaan Etelä-Koreasta saapuvaksi (vai missä se tehdas nyt sitten onkaan), joten pitää ehkä sittenkin hieman rajoittaa langan ostelua. 

Leave a Comment

 1. Uuu. Ompa kivan väristä Alpacaa. Pitänee toivoa tuota väriä Lumoavaan lankaan.

  Odotan kauhun sekaisin tuntein Menitaan tutustumista. Lompakko tuskin kiittää.

  Ihana projektipussukka!

  VastaaPoista
 2. Tuo väri on kyllä aika kiva, taisi tuolla Kärkkäisellä tulla ekaa kertaa vastaan:) Ei sinne sitten sitä enää muille jäänytkään, kun hamstrasin kaikki kerät:D

  Täytyy kyllä sanoa, että ainakaan omalla kohdalla mitään hirveää ostovimmaa siellä ei tullut. Ilman noita Manoksia en todennäköisesti olisi ostanut mitään. Tai no, ehkä vähän Malabrigon Lacea, siinä vaan epäilyttää muiden kokemukset sen huopumisesta jo neuloessa. Tosin jos ostaa tuota Manosta, niin lompakko huutaa apua jo toisen vyyhdin kohdalla:) Pitää käydä uudelleen kurkkaamassa, kunhan ovat saaneet valikoiman kunnolla kasaan.

  VastaaPoista
 3. Aika kiva väri ;-) Minä hamstrasin vaaleanpunaista nepalia puserollisen tänään.

  Kovin hyvin ei alkanut tämä vuosi, kun ajatus oli neuloa varastoista vähintäänkin sitä tahtia kun uutta tulee ostettua (tai paremminkin toisinpäin). Nyt on saldona yksi neulottu pusero ja tilalle saapunut kahdet uudet puserolangat..

  VastaaPoista
 4. Herkullisen värisiä lankoja :)

  VastaaPoista
 5. anpali: :) Värikin on kuvassa jopa aika lähelle todellista, ei ihan jokapäivää, etenkin punaisen värin kanssa:D Voisihan tuo tilanne olla noiden lankojen kanssa vielä huonompikin, ja onhan tässä vielä vuotta jäljellä

  Emma: Kiitos! Mustan ja harmaan jälkeen erilaiset punaiset ovat kyllä suosikkejani:)

  VastaaPoista
 6. Ihania huiveja, lankoja, sukkia...niin mun mieleni mukaisia neuleita.

  VastaaPoista
 7. Oho, enpäs tiennytkään että täällä Oulussa on avattu uusi lankakauppa! (nyt jo toivon että en tietäisi... :D) Ja aivan ihastuttava pussukka! Blogisi näyttää niin kivalta että taidankin jäädä seurailemaan. :)

  VastaaPoista