Pages


Tumppurekka 2012

14. helmikuuta 2012

Marttojen ja Novitan Tumppurekka pysähtyi tänään Raksilan marketeille, ja Martta-kaverini siivellä olin siellä muutaman tunnin neulomassa ja neuvomassa muita. Tänä vuonna kiertueen teemana oli lapasten neulominen. Kiertueen lapaseksi oli valittu Lovikka-lapaset, ja niiden ohje julkaistiin muun muassa ET-lehdessä ja Marttojen omassa lehdessä.

Itse tekaisin 3-vuotiaan lapasen, ja toista lapasta ehdin myös aloitella. Hieman myös neuloin cookie a:n Cauchy-sukkia. Ihmisiä paikalla kävi aika paljon, enimmäkseen vanhempaa väkeä.Jonkin verran ihmiset uskaltuivat kyselemään neuvoja, mutta eniten kysymyksiä taisi tulla kaverini magic looppauksesta ja KnitPron puikoista:) Itse pääsin neuvomaan peukalokiilan tekemistä, ja kaverini pääsi ratkomaan vauvan haalarin ohjeen kiemuroita. 

Rekassahan oli tietysti myytävänä Novitan lankoja, lehtiä ja puikkoja. Sieltä ei tullut mitään ostettua, mutta Citymarketissa oli 7 Veljestä Raita-lankaa 5,95 euroa kerä, joten pakkohan sitä oli ostaa kun halvalla sai ja vieressä yllytettiin:D Lankavarastot onkin tässä helmikuun alussa "vähän" täydentyneet. Laskeskelin ravelrysta ladattavan Excel-taulukon avulla omistavani noin 6,5 kiloa lankaa. Määrä saattaa vähän heittää, mutta aika maltillisissa määrissä vielä ollaan. 


Leave a Comment

  1. Juu, lankavarastosi on vielä oikein maltillinen. Löytyy paljon neulojia, joilla lankakilot ovat reilusti toisella kymmenellä, minä mukaan lukien. Hamstereita. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, on aina hyvä lohduttautua sillä, että jollain muulla on vielä enemmän:) Valiettavasti asunnossani tuokin alkaa olla jo vähän liikaa, kun tilaa alkaa loppua kesken pikkuyksiössä.

      Poista