Pages


Wollmeisella

26. kesäkuuta 2012

Toissa viikolla lensin Müncheniin, ja sieltä sitten aina yhtä ihanaan Itävaltaan ja Innsbruckin kaupunkiin. Tiedossa oli pieni roadtrip eteläisimmässä Saksassa ja Itävallan Alpeilla. Jos joku ihmetteli miten selvisin niin tyhjin käsin taannoiselta visiitiltäni Tapion kauppaan, niin tässä on syy: ensimmäinen kohteemme oli Pfaffenhofenin kaupunki, ja siellä sijaitseva Wollmeisen putiikki:Oikeassa reunassa satasta, vasemmalla twiniä ja innokas langanostaja


Nobody is perfect-seinä


Lacea, jotka olivat ilmeisesti kaikki Nobody is perfectejä, joskaan omassa vyyhdissäni sitä ei lue. Himoitsin ensin korissa olevaa kirkasta pinkkiä vyyhtiä, mutta ainakin vyyhdin pinta oli jo kohtalaisen nuhjaantuneen näköinen, joten vaihdoin väriä ja etsin hieman vähemmän nuhjuisen vyyhdin.


Twin-seinä


Ensimmäisistä Wollmeisen langoistaan iloitseva bloginpitäjäOmat ostokset.

Vasemmalta alkaen
Lace 100% Wolle: Dornröschen 300g (525m/100g)
Twin 80% Wolle/ 20% Polyamid: Fuchsia 150g (311m/ 100g)
Twin 80% Wolle/ 20% Polyamid: Himbeere 150g (311m/ 100g)
Twin 80% Wolle/ 20% Polyamid: Koralle 150g (311m/ 100g)
Twin 80% Wolle/ 20% Polyamid: Nobody is perfect (Sonne) 150g (311m/ 100g), B
Pure 100% Wolle: Nobody is perfect (Amethyst dark) 150 (350 m/ 100g), 2F + 1 K.

Poikittain oleva on ystävälleni, väriksi valikoitui pienen puhelinkonsultoinnin jälkeen Campari Orange, ja se on twiniä. Kaksi omaa viimeistä vyyhtiä löytyi näyteikkunan edessä olevalta hyllyltä, siellä oli kakkoslaatuisia vyyhejä, jotka ovat esim. värjätty kahteen kertaan, ja maksoivat 10 euroa kappale.

Aamuinen herätys kyllä kannatti, putiikki on näkemisen ja kokemisen arvoinen. Me selvisimme ulos noin tunnissa, mutta aikaahan tuolla saisi kulumaan vaikka kuinka, etenkin jos budjetti olisi suurempi kuin omani. Perille löysi navigaattorin avulla helposti, ja auton sai ihan kaupan läheisyyteen ilmaiseksi parkkiin (vähän matkaa wollmeisen ohi ja vasemmalla on parkkialue). 

Loppupäivästä ajeltiin katselemaan erästä linnaa... 

Leave a Comment

 1. MULLE!!! *hullunkiiltosilmissä* Tiedänpähän nyt paikan, joka pitää ehdottomasti kiertää kaukaa...

  VastaaPoista
 2. Olen melkeinpä kade...no ei vaiskaan ihanat ostokset sinulla ja mukavan näköisiä maisemia olet päässyt muutenkin ihailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se aika kiva kokemus, nyt oikein harmittaa kun tuskin vähään aikaan voi päästä tuonne uudelleen...:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. :) Ite oon kade pikkusiskolle, se pääsee heinäkuussa vielä Wollmeisen alennusmyynteihin...

   Poista
 4. Rakastan tota vyyhtiä. <3 En kyllä tiedä, mitä siitä raaskin tehdä. Kiitos paljon kuriirille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mittään:) Se on kyllä ihana, nyt kaduttaa etten ostanut samanlaista itellekkin:D

   Poista
 5. Oi, oi, oi, mitä lankoja! Oliko hyvä reissu tuolla linnassa, vai ajoitteko vain katselemaan? Me ollaan suunniteltu Münchenin-matkaa syksylle, mutta pohdin sen lykkäämistä ensi vuoteen, kun linna on nettisivujensa mukaan remontissa ja palvelutkin tämän vuoksi tauolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me päädyttiin ihailemaan siltaa vain sieltä näköalasillalta, juurikin tuon remontin takia. Meillä oli koko porukka vieraillut muun muassa Wienin linnoissa, joten ei sitten jaksettu jonottaa tuntikaupalla 20 minuutin kierroksen takia. Tuolla sillalla kannattaa kyllä ehdottomasti käydä, ja siellä parkkipaikkojen luona on myös pienempi linna, jota voi ihailla.

   Poista
 6. Olen käynyt linnassa joskus 8-vuotiaana, koska enoni asuu Münchenin lähellä. Kiva paikka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linna on kyllä kaunis, sisällä ei nyt vierailtu. Ihan käsittämätöntä, miten nuo linnat on voitu rakentaa silloisilla menetelmillä..

   Poista