Pages


Syksyn satoa

8. lokakuuta 2011

Syksy on talveen varautumisen aikaa, ja itsekin sain täydennettyä varastoja syyskuun aikana (no, osa lipsahti lokakuun ensimmäiselle) kivasti. Lankaa tuli sekä ostettua, että saatua lahjaksi.


Sain iskän huijattua mukaan Kärkkäiselle Dahlia-lankojen toivossa, mutta valitettavasti laarit ammottivat Dropsin Alpacan osalta tyhjyyttään. Jotain piti kuitenkin saada, ja mukaan tarttui kaksi kerää Dropsin Fabelia. En ole ihan hirveä pätkävärjättyjen lankojen fani, mutta nuo tuli mukaan napattua. En ole aiemmin neulonut mitään Fabelista, joten pitää kehitellä niistä jokin sukkaprojekti.Noro Kureyon Sockin sain siskoltani synttärilahjaksi. Aiemmin tekemistäni Noro-sukista jäi lankaa jäljelle, joten saan tehtyä näistä sitten sellaiset ihanat Nororaitasukat:) Ainakaan vielä kyseiset sukat eivät ole kuluneet puhki, joten rohkenen aloittaa langasta uudet sukat.

Nämä langat lipsahtivat lokakuun puolelle. Kolme vyyhtiä Cascade Yarnsin Cascade 220:aa ympyrähuivia (mitä ne oikein on??) varten. Kyseinen projekti on vaan hieman osoittautunut kovan onnen projektiksi, ja ehdin jo vaihtaa langat toiseen projektiin, joka yksinkertaisuudessaan oli ilmeisesti liian haastava. Ostin huivia varten myös uudet KnitPron vaihtopäät 5 millimetrisenä, mutta tuumailun jälkeen totesin neuleesta tulevan liian tiukkaa, ja lisäsin 6mm puikot Kädentaitomessujen ostoslistalle. Ja ostinhan tosian tuon kaapelinkin...


Neulerintamalla on nyt ollut aktiivista, ja tuntuu, ettei millään ehdi blogata kaikesta valmistuneesta ja ostetuista uusista jutuista... Yksi pitsihuivikin pääsi tällä viikolla puikoilta, ja ensimmäisessä kuvassa näkyy muutakin uutta, mutta niistä sitten erikseen... 


Leave a Comment

 1. No nyt mä vasta tajuan, kuka sä olet. Kovin hidas on sytytys. Mehän on tavattu monta kertaa. :D

  VastaaPoista
 2. Judiuni: Mä meinasin silloin toissa lauantaina Lumoavassa Langassa esitellä itseni, kun olin ostamassa noita 220:a ja puikkoja, mutta sitten iski ujous:)

  VastaaPoista
 3. Olisit ihmeessä esittäytynyt. Mä olisin kyllä Sohvi-nimestä tajunnut heti. :)

  Mä meinasin messutapaamisessa kysyä siitä Nuolitanssihuivista, kun puhuttiin Merino Orosta. Mä muistin hämärästi sen sun vaaleanpunaisen. Silloin kävi hetken mielessä, että olisitkohan sinä Sohvi, mutta kun näin sun ostokset, niin tajusin yhdistää.

  VastaaPoista