Pages


Kädentaitomessujen saalista

9. lokakuuta 2011

 Suuntasin eilen heti kymmeneksi kädentaitomessuille Oulu-hallille. Jo vähän ennen messujen aukeamista jono kiemurteli lähes parkkipaikalla asti, mutta onneksi eteni ihan mukavaa vauhtia, ja ulkona ei tarvinnut kauan odotella. Heti aamusta messuille meneminen kannatti, ja ständit eivät olleet ehtineet vielä aivan tukkeutua. Olin laatinut kotona jo ostoslistan, ja muiden kuin neuletarvikkeiden kohdalta sain hankittua kaiken listalla olevan. Olin suunnitellut ostavani teeteen Kamenaa varastoon parissa eri sävyssä, mutta ainakaan itse en huomannut kenenkään myyvän sitä. No, tämä onneksi mahdollisti mielitekojen toteuttamisen lankojen kohdalla:)

Täydensin kapustavalikoimaa Koivukauhan parilla peruspaistinlastalla, sekä ohuella ohukaislastalla. Sain myös vihdoin ja viimein ostettua pulikan karjalan piirakoiden tekoa varten. Määkylän puodista ostin pohjalliset kenkiin. Viime vuonna ei tullut näitä osteltua, ja talvella tuli haikailtua niiden perään, niin päätin ne nyt hankkia. Eipä pääse varpaita ainakaan niin helposti palelemaan:)


Lumoavasta Langasta ostin Cascade Yarnsin Heritage 150-lankaa kokeiluun. Tätä olin ajatellut jo etukäteen ostavani, jos en löydä ostoslistalla olevia lankoja, ja kun Kamenaa ei ollut niin päädyin sitten tähän. Tämän syksyn väri-innostukseni näyttää olevan viininpunaisen eri sävyt:) Heritage 150 on hieman paksumpi versio suositusta Heritagesta. Hiplailin vielä saman langan cinnamon-sävyä (syksyisen oranssi) , mutta olin jo ehtinyt tuhlata messuille varatut rahat, ja omatunto ei sallinut kaivaa korttia esiin. Myös BC Garnin babyalpakka viiininpunaisen (yllättäen) olisi houkuttanut, mutta en sitten kuitenkaan raskinut sitä ostaa.

 Listalla oli myös KnitPron vaihtopäitä ja ne sainkin ostettua. Ehdin jo hieman pelästyä, etten saa messuilta noita 6 millisiä vaihtopäitä, kun niitä ei esillä ollut, mutta onneksi ne sitten löytyivät Käsityökauppa Ilon pisteeltä pienen penkomisen jälkeen.

Parasta messuilla oli hyvistä ostoksista huolimatta mukava neuletapaaminen kahvilassa, ja muutama tunti vierähtikin neuloessa mukavasti. Muiden ostokset saivat aikaan uusia haluamisia, ja olisinkin vielä halunnut ostaa vielä pieniä lampaita sekä ihanaa lampaan tuoksuista lankaa, mutta pitää säästää jotain ostettavaa ensi vuoteenkin:) Messuilla vierähtikin koko päivä, ja lähdimme kotia vasta neljän aikaan.

Leave a Comment

Lähetä kommentti