Pages


Neulontai

27. marraskuuta 2011

Lauantai meni hyvin neulomispainotteisissa aktiviteeteissa. Olin ensin neulomassa Lumoavassa Langassa lähes koko liikkeen aukioloajan, ja sieltä suuntasin vielä hetkeksi Leskiseen Knitting in Pub-neuletapaamiseen. Tyhjin käsin en päässyt (taaskaan) lähtemään kotiin; täydennyskerä viininpunaista BG Garnin  babyalpacaa ja huivineula. Lanka tuli tosin tarpeeseen, sillä aiemmin ostetusta kerästä jäi juuri sen verran, ettei siitä enää huivia saa aikaiseksi, mutta lankaa on kuitenkin sen verran jäljellä, ettei sitä viitsi jättää käyttämättä. 

Tätä ennen en kyllä ollut tuntenut suurta tarvetta omistaa huivineulaa, mutta koska olen vaikutuksille altis niin tulihan sellainen hankittua sitten itsellenikin kun kerta muillakin on. Sain päivän ihastella, miten näppärästi sillä kiinnitti villatakin, niin pakkohan se oli sitten saada. Kotona olen sitä testaillut huivien kanssa, ja onhan se kyllä aika näppärä ja kivannäköinen. Nyt kun löytäisin jostain toisen mustana.

Sunnuntaikin meni aika neulontaisissa tunnelmissa, ja sain Ishbel-huivini valmiiksi. Nyt vain pitäisi kevyesti pingoittaa se, siinä onkin sitten tämän illan homma. Päivällä samalla kun kuvasin ostoksia, yritin kuvata vähän aikaa sitten valmistunutta Swallowtail-huivia, mutta ei siitä tullut mitään tuulen takia.

Ja saatoin tässä ihan vahingossa gradun teon ohella, surffailla vähän etsyssä, ja nyt on cybermondayn alennusten myötä tulossa sitten puikkoja ja projektipussukka...

Leave a Comment

Lähetä kommentti