Pages


Twisted Flower-sukat

25. syyskuuta 2011

Vihdoin ja viimein pääsevät nämä ihanuus-sukat esille. Tosin kaikista toiveistani huolimatta kuvissa olisi toivomisen varaa. Omista jaloista on aika vaikea saada kuvia, ja kuvausassistenttini ei aivan päässyt jyvälle siitä, mitä hain (kiitos äidille kuitenkin hyvästä yrityksestä:D) . 

Sukkiin törmäsin ensimmäistä kertaa Villalankasarvikuono-blogissa tammikuussa. Ihastuin malliin välittömästi, ja tilaukseen oli pakko laittaa cookie a:an Knit.Sock.Love-kirja, josta kyseinen malli löytyy. Ohjeessa on käytetty Cascade Yarnsin Heritagea, ja oli mukava, kun kerrankin oli ohjeessa, jota itseltä löytyi. Aloitin sukkien tekemisen reippaasti, mutta kantalappujen teko tuntui jotenkin ihmeellisen vaivalloiselta, ja samaan aikaan keväällä oli muuttoa yms. ja sukat hautautuvat pussiinsa. 


Projekti (ravelry): Sohvi's Twisted Flower Socks 
Malli: Twisted Flower Socks by cookie a (Knit.Sock.Love-kirjasta) (ravelry)
Lanka: Cascade Yarns Heritage 5632
Langan menekki: 78 g
Puikot: Addi bambu 2,50 mm
Koko: M
Fiilis: Kauneimmat sukat ikinä<3

Kesä meni KYHäiljen parissa, mutta loppukesästä päätin, että nämä ihanuussukat on pakko saada valmiiksi. Kantalaputkaan eivät tuntuneet enää vaivalloisilta, ja teinkin sukat loppuun noin viikossa. Tein sukat M-koon mukaan, ja ainakin omaan 37-38- jalkaani sukat istuivat hyvin. Sukat olivat ensimmäinen neule, jossa oli palmikkoja. Olen jostain syystä pitänyt palmikoiden tekemistä jotenkin kauhean vaikeina, mutta eihän se kyllä kovin vaikeaa ollut:) Nämä ovat kyllä aivan mahtavan upeat sukat, ehdottomasti kauneimmat sukat ikinä<3 Kannatti ahkeroida nämä valmiiksi:)Leave a Comment