Pages


Missä Sohvi kuttoo.

4. joulukuuta 2012

Raiku esitteli blogissaan joku aika sitten eli lokakuussa neulomispisteensä, niin pakkohan se on itsekin esitellä. Idean sain puoli yhdeltätoista illalla, joten kuvamateriaali on taattua laatua. Neulomisnurkan pohjana toimii IKEAn Karlstadt-sohva ja rahi, jonka jalkoihin olisi joskus tarkoitus neuloa ja huovuttaa töppöset, nuo puupölkyt eivät varsinaisesti ole ilo silmälle. 


Keskeneräiset, mutta ehkä lähitulevaisuudessa neulottavat työt on kasattu jakkaran päällä majailevaan koriin. Kori on onneksi joustavaa materiaalia, joten sinne saa hyvin sullottua tavaraa... Sohvalla majailee tällä hetkellä etualalla oleva iskän joululahjasukka, minua ilahduttanut Itellan mainos uudesta keskustaan avatusta Smartpost-pisteestä...


... mittanauha, telkkarin kaukosäädin, sakset, uusi succaplocci accessoriesin Silmuccaruuta, tyhjä projektipussi, OPIn lasiviila ja näyttääpi rojun keskellä olevan sykemittarin kellokin. Sekä pari kerää Hjertegarnin alpakkaa ja lompakko. Cookie a:n Sock Innovation-kirja on näköjään jäänyt rahille, paikoilleen laittaminen kirjahyllyyn on ilmeisesti liian raskasta... Sohvan takana lymyää vielä vaiheessa oleva ontelokuteesta virkattu Asteri-matto. Läppäri asustaa pääsääntöisesti käsinojalla, jotta voin neuloa, katsoa telkkaria ja datailla yhtä aikaa...Multitasking ja silleen. Täytyy kyllä sanoa, että sohvalla lojuu normaalia enemmän kaikkea, yleensä pyrin järjestelemään tavarat paikoilleen joka ilta (ja äiti ja iskä... korostan sanaa pyrin).

Oikeastihan täällä näyttää aina tältä:


Leave a Comment

  1. Kivan näköinen neulenurkkaus. :) Kuulostaa niin tutulta tuo multitasking, on muuten muutaman kerran meinannut läppäri lentää sohvan käsinojalta lattialle... :D Minullaki on tuommoset verhot (kylläkin odottamassa että joku ne ompelisi, krhm...)

    VastaaPoista