Pages


Hengissä ollaan

31. tammikuuta 2012

Viimeistä päivää viedään tammikuulta, kerrankin tammikuu tuntui suorastaan lyhyeltä kuukaudelta:) Bloggailemaankaan ei ole oikein ehtinyt, kun etenkin kuun alkupuoli vilahti viimeistellessä vähän erilaista projektia. Mutta nyt olisi se valmis, ja odotetaan vaan tuomiota:)


Päivänvalolla ei juuri ehtinyt kuvailemaan, mutta illalla on onneksi ehtinyt edes jotain neulomaan, joten kunhan saan hovikuvaajani samalle paikkakunnalle niin voisi jotain valmistuneista töistä kirjoittaa. Olen muun muassa tehnyt elämäni ensimmäiset sormikkaat, elämäni toisen villapaidan ja taas yhden pitsihuivin. 


Kävipä myös niin, että hetken aikaa minulla ei ollut yhtään keskeneräistä neuletyötä! Hetki ei kuitenkaan ollut kovin pitkä, kun aloitin tekemään Coastal Knits-kirjassa olevaa baskeria Cascade Yarnsin Heritage Silkistä, jota jäi yli ylemmän kuvan pitsihuivista.
Shoppailun rajoittaminen on toiminut aika hyvin, kuun ainoat lankaostokset ovat olleet edellisen postauksen manokset. Tämän neulekirjan tilasin alennuksesta, kun aika edullisesti sai:) Tai no, pitäisi minulle olla tulossa myös vyyhti aika ihkua sukkalankaa, mutta se olkoon palkinto gradun valmistumisesta eikä sitä lasketa;)


Leave a Comment

 1. Onnittelut Gradun valmistumisesta!

  VastaaPoista
 2. Onnea gradun valmistumisesta! Mulla oli vissiin niin kiire sillo kun tämän ensi kertaa luin, että en ehtinyt edes onnittelemaan. Ihanan huivin olet tehnyt! Valkoinen huivi on kätevä näin pakkasilla, sitä voi vetää osittain naaman eteen jos palelee, eikä kukaan edes huomaa, että se on ihan kuurassa hetken päästä :D

  VastaaPoista
 3. Jee, uusi ihana blogi seurattavaksi. :) Hurjan kauniita neuleita sinulla täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, sinun blogiasi olenkin jo seuraillut jonkin aikaa:)

   Poista