Pages


Arvontavoitto:)

13. elokuuta 2011

Osallistuin ravelryssä Lumoavan Langan muuttoarvontaan, ja onni oli tällä kertaa kohdallaan, ja voitin kerän Noro Kureyon Sock-lankaa (väri S164). Kyseinen kerä on ensimmäinen Noro-lankani ikinä. Langan hinta on ehkä hieman hillinnyt innostusta (tiedän, lankakorissani on kalliimpiakin lankoja) ja jotenkin lanka ei ole muuttunut silmissä miksikään ihkuksi neuleeksi. Kotiin voittokerän vietyäni se on kyllä alkanut huutelemaan sukkia.Kysymys kuuluukin; tuleeko tuosta yhdestä kerästä itsestään nätit raidat vai vaatiiko toisen kerän seurakseen?


Leave a Comment

  1. Onnittelut voitosta. Sellaiset ihanat Nororaidat vaativat kaksi eriväristä kerää, mutta Noron voi hyödyntää muutenkin, vaikka huivina tai sen voi raidoittaa yksivärisellä toisella langalla. Musta toimii varmaan hienosti, samoin muutkin tummat värit.

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista ja neuvoista:) Niin vähän ajattelinkin, että niihin raitoihin tarvittaisiin toinen kerä. Pitää ehkä harkita sitten jotain muuta yksiväristä lankaa, jos raidat päätän tehdä. On vaan aika monta sukkaprojektia KYHin jäljiltä kesken, niin pitäisi niitä varmaan saada ensin valmiiksi ennen kuin aloittaa uutta...:)

    VastaaPoista