Pages


Valmiit KYHäilyt ja ensimmäinen vaihe takana

26. kesäkuuta 2011

Niin se 25.päivä ja juhannus tuli ja nyt pitäisikin olla 25 aloitettua projektia. Pienen loppukirin ansiosta sainkin kaikki työt aloitettua. Omalla kohdallani suurinpana hankaluutena oli ehkä se, että jossain vaiheessa alkoi puikot ja sopivat langat loppumaan. Päädyin sitten virkkailemaan, ja koska virkkaustaitoni ja kyky lukea ( eli ymmärtää)  virkkausohjeita on (vielä?) hieman heikohko, päädyin sitten tekemään noita samoja pieniä juttuja.


En ole nyt alkuvaiheen aikana esitellyt noita projekteja, ja päädyin siihen, että järkevintä on esitellä nyt jo valmiit työt, ja sitten loput sitä mukaa kuin valmistuu.


KYH#2 Baktus
Projekti (ravelry): Sohvi's Baktus
Malli: Baktus scarf by Strikkelse
Lanka: Garnstudio DROPS Baby Merino, 20
Fiilis: Ihanan helppo:) Lankakin oli aivan ihanaa neuloa. Näitä lisää!


KYH#5, #10 Discloth vol.1 ja 2
Projekti (ravelry): Sohvi's Discloth vol.1 
Malli: Omasta päästä
Lanka: Hemp for Knitting Allhemp6, 029
Fiilis: Ulkonäkö ei kummainen, mutta käytössä tosi hyvä!


KYH#6 Face scrubbie vol.1
Projekti (ravelry): Sohvi's Face Scrubbie vol. 1
Malli: Sinne päin tehty Flower Face Scrubbie ks. alempi
Fiilis: Kylläpä se virkkaaminen on hankalaa...;)


KYH#7-9, #11-13, #20-25 Sohvi's Flower Face Scrubbies
Fiilis: Näitä sitten tulikin tehtyä. Tuo lanka on aivan ihanaa! Pitää varmaan käydä vielä hamstraamssa sitä muutama kerä varastoon, kun ovat Lumoavassa Langassa poistomyynnissä... Olen käyttänyt näitä kasvojen puhdistuksessa ja ovat mukavan pehmeitä.

KYH#14 Discloth vol.3
Projekti (ravelry): Sohvi's Discloth vol. 3
Malli: Omasta päästä, virkaten
Lanka: Novita freesia, 830
Fiilis: Kauhea:D Ei kehtaa kuvaa edes laittaa. Ei ihan tullut neliön mallinen, mutta saa kelvata vessan pesuun...

Noita kasvojenpesukukkasia ja tiskirättejä tuli pääasiassa tehtyä, Ehkä vähän huijausta tehdä noin paljon kukkasia, mutta en uskaltanut aloittaa enempää isompia projekteja, koska puikoilla on parit cookie a:n sukat, ja toiset edistyvät palmikoidensa vuoksi aika hitaasti. 

Strategia projektien loppuunsaamikseksi on vielä hieman kesken. Neuloakko ensin kokonaan valmiiksi nuo isotöisimmät sukat, ja sitten vasta loput, vai ensin nuo muut työt, ja sitten sukkien pariin, vaiko kaikkia yhtä aikaa, jolloin mikään ei todennäköisesti valmistu:) Yhdet paksummat sukkapuikot on käytävä ostamassa, jotta saan yhden pipon kavennukset tehtyä, sukkapuikot käy hieman liian pitkiksi silmukoiden vähennettyä.


Leave a Comment

Lähetä kommentti