Pages


Uusia lankoja

14. kesäkuuta 2011

Edellisen postauksen lopussa lupailin juttua uusista langoista, mutta koska olen ollut äärimmäisen laiska kuvaaja, sain vasta tänään otettua kuvia langoista. KYHiä varten on tullut ostettua jonkin verran uutta lankaa, kun nuo omat lankavarastot eivät ole mitenkään jättisuuret, joten niiden varassa ei koko tempausta selvitä.


DROPS Alpaca 7300 (100 g), 2921 (100 g) ja 0506 (150 g)
Näille ei kyllä ole vielä mitään projektia valmiina, ehä joku vauvan myssy? Tuosta harmaasta voisi tehdä jotain asustetta itselle, ehkä joku pipo tms.

DROPS Lace 0100 (100 g) ja 8105 (100 g)
Huivilankaa, 800 metriä 100 grammassa. Ei kyllä näillekkään ole vielä mitään tiettyä mallia tiedossa. Värit eivät olleet oikein minun makuuni, mutta tulipa jotain ostettua kun olivat siinä 30 prosentin alennuksessa. Luonnonvalkoiselle huiville on varmasti aina käyttöä, ja tuo jäänsininen halusi vaan mukaan, vaikka en kyllä yleensä lämpene siniselle yhtään... Syksyksi pitäisi tulla myös voimakkaampia värejä tähän lankaan:)

BC GARN Silkbloom extra fino 100g. Tämän ostin Swallowtail-huiviani varten. Aloitin sen taktisesti juuri ennen KYHin alkamista, ettei se tule siihen mukaan. Vaikka aika nopeasti huivi on kyllä edennyt ja sen kyllä varmasti olisi saanut aikarajojen puitteissa valmiiksi. Tätä lankaa on kyllä aivan ihana neuloa!

ROWAN purelife Organic Cotton Naturally Dyed 982 (50 g) Tämän hankin KYHiä varten tiskirättiprojekteihin. Tosin niihin asti sitä ei ole vielä päätynyt, kun olen virkkaillut siitä. Pitäisi varmaan käydä hamstraamssa tätä lisää, oli Lumoavassa Langassa alennuksessa..

LanaKnits AllHemp6 029 (100 g) Tämä on myös KYHiä varten tiskirätteihin. Tästä on tullutkin jo pari rättiä tehtyä. Mukavan nopeasti valmistuvat tästä langasta tehtynä.

Novita Nalle aloe vera 348 (100 g) Tämän ostin virkkausharjoitteluihin, ja ihme pötköjä tästä virkkailin. Taidan aloittaa tästä sukat vielä KYHin aikana.

Novita Kotiväki 099 (200 g) Tämäkin on KYHin virkkailuja varten. Vielä ei kyllä ole päässyt koukulle tämä lanka.

Eipä ole tainnut aikaisemmin lankavarasto kasvaa näin paljon näin lyhyessä ajassa. Tosin siinä taitaa olla takana se, että nyt äiti osti nuo Alpacat minulle, ja jäljellä on ollut vielä lahjakorttia Lumoavaan Lankaan... Nyt se on valitettavasti käytetty. No onneksi synttäreihin ei ole reilu pari kuukautta;)

Leave a Comment

  1. Ihania lankoja olet hankkinut :) Itse taas olen päättänyt kuluttaa tuota "pienehköä" lankavarastoani ja yritän olla uutta ostamatta :)

    VastaaPoista
  2. Etenkin tuo BC Garnin Silkbloom extra fino on kyllä niin ihanaa:) Tekis vaan mieli silitellä sitä:D

    VastaaPoista
  3. Ihania lankakeriä =)

    VastaaPoista