Pages


Älä hullua yllytä...

25. toukokuuta 2011

Viime viikolla eräs kanssaneuloja valisti minua KYH:stä, eli KesäYön Hullutuksesta. Tarkoituksena on aloittaa kesäkuun ensimmäisestä päivästä juhannukseen joka päivä uusi projekti. Eli yhteensä 25 uutta projektia. Nämä aloitetut projektit on pitäisi sitten saada valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä.


Aloittaminenhan on parasta koko hommassa, joten uskon kyllä, että ne 25 projektia saadaan alulle, mutta se loppuun saattaminen on sitten eri asia. Varsinkin kun etenkin neulomisen saralla olen mieltynyt juuri niihin isoihin pitsihuivehin ja monimutkaisiin jokarivikaaviossaonerilainen-sukkiin... Niinpä päätinkin ottaa KYHiä varten virkkaamisen haltuuni. Edellisen kerran olen virkannut joskus ala-asteella, ja näistä kokemuksista traumatisoituneena ei virkkuukoukkua ole kädessäni sen jälkeen näkynyt...


Nyt on kuitenkin kolmen erikokoisia koukkuja ostettua, ja Nallesta olen virkkaillut ihmepötköjä eri silmukoita harjoitellen. Nyt pitäisi vain vielä opetella virkkuulyhenteet englanniksi, jotta pääsee hyödyntämään Ravelryn ohjeita.

Uutta lankaakin on tullut osteltua, mutta niistä myöhemmin, kunhan saan ne kuvattua...

Leave a Comment

  1. Minäkin tässä "herättelin" blogini henkiin pitkän tauon jälkeen...ja hävitin sen sitten epähuomiossa kokonaan..perustin sitten uuden :)

    Lähdin myöskin mukaan kesäyön hullutukseen ja kuten sanoit, aloitukset varmasti onnistuvat, mutta valmistuvatko sitten ajallaan? :) saa nähdä! :)

    VastaaPoista
  2. Pääsetpä sitten aloittamaan ihan puhtaalta pöydältä blogin pidon:)

    Tähän mennessä on kyhäilyt menneet ihan hyvin, kun innostuin virkkaamaan noita pienempiä projekteja, joita valmistuu useampi illassa. Pitäisi nyt loppua kohden ehkä vielä aloittaa jokin suurempi projekti, että jää heinäkuuksikin jotain tekemistä:)

    VastaaPoista