Pages


Älä hullua yllytä...

25. toukokuuta 2011

Viime viikolla eräs kanssaneuloja valisti minua KYH:stä, eli KesäYön Hullutuksesta. Tarkoituksena on aloittaa kesäkuun ensimmäisestä päivästä juhannukseen joka päivä uusi projekti. Eli yhteensä 25 uutta projektia. Nämä aloitetut projektit on pitäisi sitten saada valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä.


Aloittaminenhan on parasta koko hommassa, joten uskon kyllä, että ne 25 projektia saadaan alulle, mutta se loppuun saattaminen on sitten eri asia. Varsinkin kun etenkin neulomisen saralla olen mieltynyt juuri niihin isoihin pitsihuivehin ja monimutkaisiin jokarivikaaviossaonerilainen-sukkiin... Niinpä päätinkin ottaa KYHiä varten virkkaamisen haltuuni. Edellisen kerran olen virkannut joskus ala-asteella, ja näistä kokemuksista traumatisoituneena ei virkkuukoukkua ole kädessäni sen jälkeen näkynyt...


Nyt on kuitenkin kolmen erikokoisia koukkuja ostettua, ja Nallesta olen virkkaillut ihmepötköjä eri silmukoita harjoitellen. Nyt pitäisi vain vielä opetella virkkuulyhenteet englanniksi, jotta pääsee hyödyntämään Ravelryn ohjeita.

Uutta lankaakin on tullut osteltua, mutta niistä myöhemmin, kunhan saan ne kuvattua...

Mitä tähän nyt sitten taas keksisi?

11. toukokuuta 2011

Koska aika ja energia ei riitä usemman blogin päivittämiseen yhdistän tähän pientä kirjablogia, lisäsin tuohon sivut-listaan tuon BBC:n sadan kirjan listan. 

Neuleet ovat maanneet pusseissaan nurkassa hylättynä, mutta eilisen silmukkaseuran tapaamiseen kaivoin Nuolitanssin esiin. Jos sen nyt saisi toukokuun aikana valmiiksi. Valitettavasti saan selkälihakseni neulomisella jumiin jo parissa tunnissa, joten pikkupätkissä pitää tehdä, jos haluaa yöllä nukkua...

ps. Lumoavan langan blogissa on arvonta!